Våra klasser kan innehålla element som:

Handbalans

MOVEMENT+STHLM_02_095.jpg

Genom att utveckla ett gediget handstående öppnar du dörren till en tidigare okänd värld och lägger en ny dimension till din rörelsesfär.

Locomotion

MOVEMENT+STHLM_02_646.jpg

Ido Portals eget rörelsespråk är intelligent designat att locka fram rörelsemönster du inte trodde du hade. Genom isolation, integration och slutligen improvisation leker vi medvetet.

tactical games

MOVEMENT+STHLM_01__290.jpg

Använd en partners oförutsägbarhet för att förfina dina reaktionsmönster och din förmåga att läsa din egen och en annans kropp - något av det mest komplexa (och skrattframkallande) i rörelseriket.

ORganisk styrka

MOVEMENT+STHLM_02_490.jpg

Lär dig att hantera din egen kroppsvikt genom att använda ett vanligt golv eller räck. Vi använder oss även av romerska ringar eftersom det är det mest effektiva verktyget för att utveckla överkroppsstyrka.

mjuk akrobatik

MOVEMENT+STHLM_02_041.jpg

Lärande ska aldrig traumatisera dig. Genom att bryta ner rörelser i hanterbara beståndsdelar för att sedan i lagom takt integrera det du lärt dig vinner du ny rörelsefrihet.

Mobilitet

MOVEMENT+STHLM_01__462.jpg

Loaded progressive stretching (LPS) är den snabbaste metoden att förlänga din räckvidd och skydda dina leder. Tillsammans med balansträning bygger du en mer stabil inre arkitektur.